Mijn edelstenenpad

door Anja Tjassing

Mijn naam is Anja Tjassing, ik wil mij graag even voorstellen.

anja tjassing
Anja Tjassing

Ongeveer 26 jaar geleden toen ik een heftige periode doormaakte, 'the dark night of the soul' zoals dat tegenwoordig ook wel genoemd wordt, maakte ik kennis met de kracht van edelstenen. Van een vriendin kreeg ik, in die periode een steen, zodat deze steen mij kon helpen in mijn proces en heling.

Op een gegeven moment ging ik hyperventileren, na een paar dagen kwam ik erachter dat het door de steen kwam. Ik ben hierover na gaan denken, en kwam tot de conclusie dat de steen mij attent maakte op het pad wat ik kon gaan volgen. Het edelstenen-pad.

Ik ben op zoek gegaan naar verschillende stenen die mij wél konden ondersteunen, en heb ook voor mijn familie en vrienden stenen uitgezocht, die hen weer ondersteunden. De zoektocht ging verder. Waarom werkte de ene steen wel en werkte de andere steen niet? Zo is mijn stenen-pad begonnen. De interesse voor edelstenen was geboren en zo ook de zoektocht naar de beste steen voor die bepaalde persoon.

Na heel wat cursussen en opleidingen gevolgd te hebben, besloot ik, in samenwerking met mijn zus, een bedrijf op te zetten om meer mensen te kunnen helpen de steen te vinden die bij ze past en die ze ondersteunt in hun proces.

Jarenlang waren we in de zomermaanden te vinden op braderieën en jaarmarkten in Zeeland en Zuid-Holland met onze edelstenenkraam. Daarnaast verzorgden we ook jarenlang edelsteencursussen. In deze periode richtten we ook Semoea op, een groep edelsteentherapeuten die nog steeds periodiek bijeenkomt om ervaringen uit te wisselen en kennis te vergroten.

Nieuw: Crystal Connection

Inmiddels een aantal jaar verder (23 om precies te zijn) en na vele jaren met plezier te hebben samengewerkt met mijn zus, kwam er een kans om op een andere manier mijn eigen bedrijf in edelstenen, therapie en cursussen op te zetten.

logo crystal connectionLogo Crystal ConnectionIn 2021 heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Na een aantal maanden hard werken is dat me gelukt en is mijn eigen bedrijf van de grond gekomen, waar ik ontzettend trots op ben. Ik heb nu een eigen ruime locatie voor cursussen en behandelingen. Zo kan ik op mijn eigen wijze mensen begeleiden en ondersteunen.

Inmiddels is er een eigen website met webwinkel: crystalconnection.nl , die regelmatig door mij wordt aangevuld met allerlei informatie en stenen. Ik ben ook te vinden op Facebook en Instagram.

Via de e-mail geef ik gratis advies in stenen en test ik de stenen voor je uit via kinesiologie, met gebruik van je geboortedatum.. Meer kun je hierover lezen op mijn website: Testen van de stenen.

Er is ook de mogelijkheid om een consult op afspraak te maken, dit kan in de vorm van edelsteenlegging/behandeling/bewustzijnsgesprek of een stenenadvies.
Ook geef ik aan de hand van je geboortedatum een korte beschrijving van jou en met wat voor eigenschappen je op deze aarde bent gekomen.
Meer weten over chakracode? Bekijk op mijn website de workshop die ik over chakracode geef

Deze en alle overige workshops kan je vinden op mijn pagina over cursussen en workshops en natuurlijk op de Semoea-website: cursusaanbod Semoea.

Ik hoop snel van je te horen of je te ontmoeten.

Liefs, Anja Tjassing