lapislazuli hanger

Gastenboek

In het gastenboek kun je een reactie op de Semoea-website plaatsen.

Laat anderen weten wat je van de website vindt.
Of vertel over je ervaringen met bijvoorbeeld de webwinkel,
de cursussen of de behandelingen.

Klik hieronder op
Plaats een bericht. Er verschijnt dan een schermpje waarin je je reactie kunt schrijven (maximaal 1000 tekens).

 

Graag alle tekstvelden invullen. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Voeg een bericht toe
 

Ter voorkoming van spam: type de letters in het vak onder de afbeelding.

Captcha Afbeelding


Hilde: Bedankt !

Bedankt voor de altijd goede service en voor het toesturen
van een vervangende hanger.

Met vriendelijke groet,

Hilde

 


donderdag 29 oktober 2020
Jenny: Tevreden klant!

Ik heb weer super mooie en fijne stenen van jullie mogen ontvangen! Dit keer ook een aantal voor mijn honden en kat, ik ben heel benieuwd hoe ze daar op gaan reageren! 

Verder wordt ik wel een soort van kruising tussen een kraai en Dagobert Duck, er zijn er namelijk nog zoveel die ik zou willen hebben...


dinsdag 06 oktober 2020
Herman Morren: bestellingen

Ik heb regelmatig steentjes voor mezelf besteld en ook voor anderen als cadeautje. Jullie advies is altijd uitstekend en ik kan er helemaal op vertrouwen. Ik ben heel erg tevreden over jullie service en kennis. Heel veel dank.

Hartelijke groeten,

Herman Morren


zondag 30 augustus 2020
Mireille: Heel tevreden met mijn aankopen

Ik heb al bij verschillende webshops edelstenen besteld. Maar nog nooit eerder voelde ze gelijk zo goed en waren ze zo 'schoon' 

Heel blij mee :) Echt een aanrader! Ook de uitgebreide informatie die ik op jullie website kan vinden over alle edelstenen. Heel fijn!

Hartelijke groet,

Mireille


maandag 08 juni 2020
Karin: dank

Ik zou 2 grote oogoperaties krijgen en daar zag ik enorm tegenop. Heb jullie hulp gevraagd voor kristallen die mij zouden kunnen ondersteunen en die kreeg ik al snel en heb ze alle dagen gedragen, ook in de OK en de dagen erna. Nu net de 2e controle van het 2e oog gehad en de oogarts is tevreden met zijn werk. Ik ben zó ongelooflijk blij met alle hulp (Reiki, engelen en de kristallen) die mij in deze periode hebben ondersteund. Angsthaas qua ogen als ik ben, paniekaanval toen ik hoorde over oog-operaties, je had moeten zien hoe rustig en vol vertrouwen ik in deze periode ben geweest. Zelfs toen het de 2e keer langer duurde, moeilijker was en ik een kleine complicatie kreeg. Heel hartelijk dank. Lieve groet, Karin


zaterdag 30 mei 2020
Melanie: Bedankt voor de goede service!!

Goedemiddag, Ik heb net de stenen ontvangen. Ik ben er heel blij mee ze voelen goed. Ik wil jullie alsnog bedanken voor het verzenden van 1 pakketje van twee verschillende bestellingen!!!

Hartelijke groet, 

Melanie 


dinsdag 19 mei 2020
Annelies: Bestelling

Heel hartelijk bedankt voor de goede service! Een nette afhandeling van de bestelling en altijd duidelijke antwoorden op mijn vragen. Vriendelijke mensen, die altijd antwoord geven, ook al stel je meerdere keren een vraag. Bij de bestelling zitten duidelijke formulieren met uitleg, heel compleet. Een aanrader!


dinsdag 12 mei 2020
Murph: Bedankje

Hallo ik zou jullie graag heel erg veel BEDANKT willen zeggen voor de goede service en verzorging van mijn pakketje!
Ik heb dit nog nooit meegemaakt dat het allemaal zo goed verzorgd is en daarbij ook een uitleg over alles. Ik ben ongelofelijk tevreden.

heel veel lieve groetjes


vrijdag 03 april 2020
Janke Jongbloed: Parkinson set

Een goede site en vlotte levering.. Ben heel blij met de Parkinsonset.

Ik slaap beter,mijn spraak ook,en minder trillen en geen spierpijn meer.

Een aanrader voor Parkinson.

Janke


maandag 02 maart 2020
Norina: Dank

Dank voor de verfijnde en uitgebreide informatie die ik opzocht over malachiet en chrysicolla. 

Vriendelijke groet, 

Norina Maria


donderdag 20 februari 2020
kitty: compliment

Bij toeval (?) zoekend naar een grote amethist, kwam ik op de site van Semoea terecht.... Zo'n duidelijke en informatieve site nog nooit eerde in deze "branche" aangetroffen.

Ook de prijs/ kwaliteitverhouding is erg goed.

De zorgvuldige verpakking  voor verzending ( waarbij steeds alle informatie over de stenen wordt meegeleverd ) vind ik subliem! Heel erg prettig vind ik ook dat op de bestellijst een fotootje staat van het product dat je kan verwachten... Wél zo handig als je nog niet zo goed thuis bent in de grote diversiteit aan stenen.

Ook de snelheid waarmee verstuurd wordt is buitengewoon hoog; daags na de bestelling al in huis.

Onlangs bleek van een kettinkje de sluiting "lam"; werd spoorslags vervangen door een nieuw exemplaar.

Er wordt goed meegedacht als je een vraag stelt! Er staat weliswaar een heel team voor je klaar, maar in mijn situatie heb ik veelal contact gehad met Anja. Haar wil ik dan ook zeker persoonlijk danken.

Ik blijf zeker klant bij Semoea.


zaterdag 15 februari 2020
Marij : Armbandje robijn met blauwe saffier

Goedendag,  Ik lees alleen maar goede berichten en daarom had ik een armbandje van robijn en blauwe saffier gekocht.....echter eergisteren met wandelen omgedaan  en toen ik deze aan een vriendin wilde laten kijken, brak de elastiek en de helft van de steentjes vloog over de straat. 

Helaas,  Ik heb er dus geen plezier van gehad. ....en kan er niets meer mee, ondanks dat ik super fijne polsen heb, daar lag het niet aan.

Het armbandje  kostte  toch bijna 20,00 euro, veel geld.

Geen goede kennismaking voor mij en voor  míj dus iets éénmaligs.


donderdag 30 januari 2020

Hallo Marij,

Wat vervelend dat dit is gebeurd. Jammer dat je de steentjes niet meer hebt anders had ik deze nog voor je kunnen rijgen.

Soms gebeurt het dat het elastiek niet sterk genoeg is. Ik rijg heel vaak de armbanden over, maar heb deze over het hoofd gezien.

Ik wil je vragen om de resterende steentjes naar mij toe te sturen, dan stuur ik je een nieuwe armband op.

Sorry dat dit gebeurd.

Hartelijke groet

Anja


vrijdag 31 januari 2020
Rita: favorieten

Hallo,

is het mogelijk om via je website, favorieten toe te voegen dan moet dan kan ik via deze weg vlugger mij aankopen bestellen.

Waarvoor dank

Groet, Rita Van Droogenbroeck


zondag 26 januari 2020

Beste Rita,

Ja, dat kan. Als je inlogt, kun je producten in een eigen verlanglijstje zetten. Dan heb je je favorieten snel bij de hand.

Vele groeten, Udo


vrijdag 31 januari 2020
Raaf: Helende werking van Edelstenen

Bedankt voor jullie uitgebreide informatie over de helende werking van diverse stenen. Naar aanleiding van mijn interesse in mineralen en edelstenen heb ik begin dit jaar een spirituele reis ondernomen naar Madagascar. Hier heb ik getracht diverse edelstenen te vinden. In mijn zoektocht vond ik onder andere Labradoriet (op de website Medium Kiezen) en Limoniet.

Deze edelstenen hebben mij geholpen met een spirituele ontdekkingstocht binnen mijzelf. Mede dankzij uw website heb ik ontdekt waar mijn krachten liggen en hoe ik deze binnenin mij kan activeren.


maandag 09 december 2019
Mieke: Edelstenen

Ben heel erg blij met mijn edelstenen, Ik heb ze gisteren besteld en heb het vandaag binnen gekregen,

Heel erg bedankt voor de super goede service, uitleg en ook een hele goede  website!!

Groetjes Mieke

 


donderdag 10 oktober 2019
Elly: Steen voor hond van vriendin

Ik ben zo blij dat ik jullie webshop heb gevonden en hier een steen heb gekocht die ook nog getest is of het goed is voor het diertje. Ik heb gebeld hoe jullie dat doen en was zeer verrast en vind het heel bijzonder. Mijn complimenten en ik hoop dat jullie dit mogen blijven doen en ben heel blij dat jullie dit ook met anderen willen delen om zo mens en dier te helpen het juiste te kiezen wat bij ons past.

dank jullie wel een tot gauw. 

Liefs Elly


donderdag 26 september 2019
Karin Duinker: Dank! en compliment

Beste medewerkers van Semoea,

Toen ik mijn broer behandelde op afstand met Reiki, kwam in mijn hoofd op dat er ook kristallen nodig zijn. Via Maan kwam ik bij jullie terecht en jullie hebben 2 stenen voor hem aangeraden (met behandeling van hoe te reinigen en op te laden). Nu na ruim 2 maanden heb ik heb weer gezien en gesproken en ik sta versteld van de vooruitgang! Dagelijks een portie Reiki van mij en de helende kristallen in zijn broekzak (en af en toe in de broekzak aanraken) hebben hem een heel eind in de goede richting geholpen. Ik ben heel erg blij hiermee. Dank jullie wel!!!!! 


woensdag 28 augustus 2019
Naema: Compliment

Beste medewerkers,

Al verschillende keren heb ik wat bij jullie besteld en ik ben erg tevreden over jullie zorgvuldige en snelle afhandeling.

Ook zoek ik met regelmaat de betekenis op van een edelsteen en vergeleken met andere sites is de info die jullie geven meer dan uitgebreid en dat is ontzettend fijn en duidelijk.

Ik beveel jullie website en webwinkel dan ook van harte aan!

Vriendelijke groet,

Naema.


woensdag 31 juli 2019
Monique: zeer tevreden

Ik koop al 6 jaar elk jaar 5 malachiethangers bij Ina voor onze hond die reuma heeft.

Onze hond gebruik deze stenen in een jaar tijd en we zien wanneer er weer een nieuwe steen aan haar halsband moet, want dan gaat ze moeilijker lopen.
Na een paar uur loopt ze weer van ouds en kan ze we weer tegen aan. 
Wij zijn heel blij met deze oplossing want van de medicijnen die ze voor de reuma kreeg veranderende ze in een ziek vogeltje en had geen energie meer.
Groetjes, Monique


vrijdag 26 juli 2019
Erna

Bedankt voor de snelle en correcte verzending van mijn bestelling plus alle bijgeleverde informatie. Prima advies, om drie eenheids opladingsteentjes te gebruiken, dit is nieuw voor mij (want ik had al een Rozekwarts, die ik oplaadde alleen in bergkristal). Jullie zijn sterk betrokken blijkbaar bij hetgeen jullie verkopen, en dat geeft me het gevoel dat jullie eerlijk zijn in jullie advies e.d.

De bergkristal is veel mooier dan ik verwachtte en de steen voelt erg goed aan, dus ben er blij mee.

Kortom: goed dat ik jullie webwinkel gevonden heb, dus als ik weer stenen nodig heb, dan weet ik jullie te vinden!

Erna


maandag 20 mei 2019
Marga Kerkhof: Bestelling.

Vandaag mijn donuthouder levensbloem ontvangen en hij is prachtig. Ben er heel blij mee en ga hem met veel plezier dragen met de steen die op dat moment goed voelt.

Bedankt, ook voor de snelle levering. 

Groetjes Marga. 


dinsdag 09 april 2019
Berna: website

Wat vriendelijk dat jullie zoveel heldere informatie delen over edelstenen.

 


zondag 07 april 2019
Richard: Artikel ontvangen

Hallo anja, ik heb de mooie steen ontvangen.

Bedankt voor de goede service en tot gauw

Richard

 

Dank je wel Richard, voor je compliment. Anja


vrijdag 05 april 2019
Babet: Fantastische ervaring

Zojuist voor de eerste keer een prachtige edelsteen hanger besteld en wát een service! Ik kreeg vooraf de stenen te zien die geschikt zijn voor mij en de verzending was met zorg ingepakt en snel bezorgd. Ik kom zeker vaker shoppen!


woensdag 03 april 2019
Berry: Ga zo door

Bestel met regelmaat wat mooie juweeltjes bij jullie, wilde jullie bij deze toch even bedanken en complimenteren voor jullie prima service, mooie kwaliteit stenen en bijzonder mooie en nformatieve website.

Ga vooral zo door! smile


woensdag 27 maart 2019
N.J. Gruber: Chrysopraas

Bedankt voor de goede keuze van de chrysoprasen, ze voelden meteen goed en ik vond ze buitengewoon aantrekkelijk.
Ben onder de indruk van deze keuze voor mij.

Nogmaals, hartelijk dank


woensdag 27 maart 2019
A.B.: Bestelling

Beste medewerkers van Semoea,

Ik wil nog even iets tegen jullie zeggen over mijn bestelling, ik had aangegeven bij mijn bestelling of het een spoedlevering kon worden, dit omdat ik het aankomende zaterdag al nodig heb.

Bij de meeste winkels geef je het aan maar doen ze er niks mee, van jullie kreeg ik meteen een correcte mail dat het betaald was en vanmiddag een mail dat het al verzonden is.

Zeer servicegericht en klantenbindend zoals het in jullie bedrijf werkt, dat wilde ik even meegeven, echt super.

A.B.


donderdag 21 maart 2019
Corry: Geweldige website

Hartelijk dank voor de tips.

Een geweldige website hebben jullie trouwens.

Met vriendelijke groet,

Corry.


woensdag 06 maart 2019
Hella: Site

dag allemaal,

wilde even kwijt dat ik de site zo mooi vind.

foto gemaakt zodat ik weer kan komen grasduinen.

met warme groet van mij,

Hella.

 


dinsdag 19 februari 2019
Miranda Frijters: Lady Mao

Lieve mensen en dieren,

Ik heb een mooie ervaring die ik met jullie wil delen:

Lady Mao is mijn poes van 18 jaren jong. Wanneer ik met vakantie ga, dan gaat ze logeren in het kattenhotel waar ze al 12 jaar vaste gast is. Maar met het ouder worden heeft ze meer moeite met de overgang van huis naar kattenhotel en ook van kattenhotel naar huis.

Daarom heb ik gevraagd of de mensen van Semoea een steen uit wilden testen. De abrikozen agaat werd aanbevolen. Deze steen zou Lady Mao op haar gemak stellen bij de overgangen. Maar ook wat meer vertrouwen geven.

Lady Mao is echt helemaal relexed naar het kattenhotel toegegaan en ook terug gekomen. Niet onrustig of zoekend. Maar ze straalde een rust uit. Hier ben ik echt heel blij mee.

Dankbaar!

Warme groet, Miranda


zaterdag 19 januari 2019